เราใช้คุ๊กกี้บนเว็บไซต์ของเรา กรุณาอ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว เพื่อใช้บริการเว็บไซต์ ไม่ยอมรับ
listen to something, even if it's someone's farewell song.mari
Enchanted
  • Speak Now: Enchanted by Taylor Swift

    All I can say is it was enchanting to meet you. ฉันพูดได้แค่เพียงว่า ฉันดีใจเหลือเกินที่ได้พบเธอ This night is sparkling, don’t you let it go. I’m wonderstruck, blushing all the way home. I’ll spend forever wondering if you knew. I was enchanted to meet you เป็นความสดใสของรักแรกพบ เป็นดาวระยิบระยับยามค่ำคืน เป็นรักที่ทำให้อมยิ้มตลอดทางกลับบ้านThis night is flawless, don’t you let it go. I’m wonderstruck, dancing around all alone. I’ll spend forever wondering if you knew. I was enchanted to meet you เป็นรักที่ทำให้ค่ำคืนไร้ที่ติ เป็นรักที่ทำให้เต้นรำกับตัวเองอยู่คนเดียว
    This is me praying that. This was the very first page. Not where the story line ends. My thoughts will echo your name until I see you again. These are the words. I held back as I was leaving too soon. I was enchanted to meet you. ท่อนนี้สำหรับเรามันเป็นอารมณ์ที่เยอะมากจนซัดซ่านปนกัน ทั้งเรื่องราวที่เพิ่งเริ่มต้น ทั้งความรักที่กึกก้องอยู่ในใจ ทั้งความรู้สึกที่บอกว่ามันเร็วเกินไปที่จะยอมแพ้ ทั้งความรู้สึกที่รับรู้ว่ารักมันจบลงแล้ว จนท่อนสุดท้ายที่ร้องว่า Please don’t be in love with someone else. Please don’t have somebody waiting on you เป็นการขอร้องขอโอกาสให้ได้รักสักครั้ง ไม่ว่าจะถอยหนีหรือจะไปต่อก็ขอให้ได้มีโอกาสรัก

    Enchanted (Taylor's Version): Enchanted (Taylor’s version) by Taylor Swift 

    สำหรับเราถ้าเวอร์ชั่นออริจินัลเหมือนพูดถึงใครสักคน เวอร์ชั่นนี้มันเหมือนพูดย้อนกลับไปหาตัวเองในวัยที่เขียนออริจินัลเวอร์ชั่นออกมา ร้องย้อนกลับไปในอดีตว่าวินาทีตกหลุมรักมันเป็นอย่างไร ท่อนคอรัสทั้งสองท่อนยิ่งเห็นได้ชัดว่า This night is sparkling, don’t you let it go. I’m wonderstruck, blushing all the way home. I’ll spend forever wondering if you knew. I was enchanted to meet you และ This night is flawless, don’t you let it go. I’m wonderstruck, dancing around all alone. I’ll spend forever wondering if you knew. I was enchanted to meet you แล้วในท่อนสุดท้ายที่ร้องว่า Please don’t be in love with someone else. Please don’t have somebody waiting on you ยิ่งเหมือนกำลังพูดกับตัวเองในอดีตที่ต้องเสียใจเพราะรักว่า ขอร้องล่ะอย่าได้ไปรักใคร แต่ก็ดีใจที่ได้ผ่านตรงนั้นมาได้


เข้าสู่ระบบเพื่อแสดงความคิดเห็น

Log in